Constructii industriale, hale metalice Hale metalice, constructii civile Colaboratori, inchiriere schela metalica Portofoliu, infrastructura, fundatii scari Sistem HUNNEBECK, DOKA Midicons, inchiriere bascula
Str. Doinei nr. 13, Cluj-Napoca, cod postal 400245
Telefon\Fax: 0264 436388
0364 111137
Mobil: 0742 059388 \ 0741 140383
Nr.ord.reg.com.: J12/1600/2001
CUI: R14317875
Pentru a vizualiza cuvantul directorului general referitor la asigurarea calitatii lucrarilor prin motivarea resursei umane si asiguraea unei dotari tehnice corespunzatoare va rugam sa dati click   aici      
SC MIDICONS S.R.L. CLUJ-NAPOCA executa orice tip de lucrari de constructii civile, industriale inclusiv lucrari de arta, pentru care exista autorizatie de constructie valabila. Firma noastra este profilata pe infrastructura la hale metalice (sapaturi, fundatii speciale, terasamente, pardoseli, drumuri si platforme, plansee), constructii anexe si utilitati.

Firma mai executa
lucrari complexe de constructii Ón domeniul civil (sedii administrative, social-culturale, locuinte, lucrari edilitare)
lucrari de instalatii Ón domeniul civil si industrial (sanitare, apa canal)
lucrari de retehnologizari, reparatii si Óntretinere la constructii si instalatii
lucrari de constructii autostrazi, drumuri, aerodromuri

Pentru a intocmi oferta pentru un anumit obiect de constuctie este necesara o lista cu cantitatile de lucrari sau proiectul tehnic insotit cu caietele de sarcini si/sau unele cerinte explicite ale beneficiarului in legatura cu viitoarea investitie

SC MIDICONS SRL CLUJ-NAPOCA ofera si servicii de inchiriere:
SCHELA METALICA ZINCATA sau nezincata
POPI METALICI ZINCATI sau nezincati
BULDOEXCAVATOARE diverse modele
CILINDRII VIBROCOMPACTORI diverse modele
AUTOBASCULANATA VOLVO 18mc
AUTOBETONIERA VOLVO 9mc

SC MIDICONS S.R.L. CLUJ-NAPOCA este o societate cu capital privat integral romanesc, infiintata in 2001. De la infiintarea sa, societatea a avut o ascensiune rapida reusind sa-si consolideze pozitia pe piata constructorilor clujene.

Incepand cu anul 2003 societatea si-a marit cifra de afaceri in mod constant, mentinandu-se la peste 2 milioane de euro in fiecare an.

Obiectul principal de activitate al firmei SC MIDICONS SRL se inscrie in ramura Constructiilor cod 45 in nomenclatorul activitatilor C.A.E.N.

SC MIDICONS S.R.L. CLUJ-NAPOCA este profilata pe realizarea constructiilor industriale, hale metalice, infrastructura, utilitati si constructii anexe. In realizarea suprastructurilor halelor metalice societatea a colaborat cu dealerii locali ai unor furnizori de sisteme de hale metalice de renume european cum ar fi: REMCO-OLANDA, ASTRON(membra a grupului LINDAB) - LUXEMBURG, FRISOMAT-BELGIA si furnizori din Romania. Clientii nostri sunt firme exclusiv din domeniul privat .In proportie de aproximativ 50% sunt investitori straini (Spania,Olanda,Austria etc) iar restul sunt autohtoni: Ambient, Aquilla, Promod, Arabesque, RusExpedition, etc.

In domeniul calitatii suntem in plin proces de implementare a sistemului integrat (calitate, mediu, sanatate si securitate in munca) ISO9001 ISO14001 si OHSAS18001. Firma noastra este recunoscuta pe piata clujeana pentru lucrarile de calitate care le efectueaza precum si pentru termenele foarte scurte de predare la cheie a investitiilor.


[ 07.05.2007 ]

Am lansat site-ul MidiCons S.R.L.

Aici puteti gasi informatii despre compania noastra, precum si poze cu produsele noastre.

Speram ca site-ul va fi o oportunitate de a prezenta mai bine produsele pe care firma noastra le promoveaza.
Despre noi   .   Calitate   .   Colaboratori   .   Portofoliu   .   Dotare tehnica   .   Contact
© 2007 MidiCons S.R.L.
Design & development by Design19

Selectati limba dorita: Ro En Es